Goudstikker - de Vries

Over Goudstikker | de Vries

Wie wij zijn

Bij Goudstikker-de Vries bieden wij je een werkomgeving waarin jij kan excelleren. Wij zijn een ambitieus team, met een schat aan kennis over bouwkunde. Kennis die wij graag overdragen aan jou. Wij zijn een team bestaande uit professionals die allemaal hetzelfde nastreven:

in een prettige werksfeer de uitdagingen aangaan die onze opdrachtgevers en de bouwtechniek bieden.

Of je nu werkzaam bent als adviseur, constructeur of modelleur, jouw kennis en ervaring draagt bij tot het realiseren van het best mogelijke resultaat. Wij gaan tot het uiterste om de wens van onze klant te begrijpen. Een samenwerking start altijd met het ontwerp voor ogen. Samen creëren wij waarde door constructieve en bouwkundige oplossingen te bieden. Ons ‘bouwkundig-hart’ gaat sneller kloppen van constructieve uitdagingen of complexe werken op moeilijke locaties. De eisen die wij stellen bij ons werk vergt bepaalde competenties die wij zoeken in nieuwe collega’s.

Wat jij oplevert, is straks zichtbaar in een stad, dorp of woonwijk. Niet alleen voor jezelf, maar voor iedereen. Gebruikers, bewoners of passanten, iedereen kijkt toch met bewondering en respect naar mooie gebouwen en creatieve constructies? Bij Goudstikker-de Vries krijg jij de kans om hier aan mee te werken. Dit maakt ons werk alleen meer leuker en interessanter.

 

Onze cultuur

Werken bij Goudstikker-de Vries betekent uitdagend werk, goede carrièrekansen en een uitstekende arbeidsvoorwaarden. Bij ons word je onderdeel van een team professionals en hierbinnen waarderen wij elk individu. Wij creëren een omgeving die ervoor zorgt dat jij elke dag met plezier je werk kan doen en jouw persoonlijke doelen kan behalen.
Als regelmatig thuiswerken vanwege de reistijd beter bij je past, dan is dat mogelijk. Net zoals het inzetten van ouderschapsverlof omdat je een druk gezinsleven hebt óf krijgt. We denken graag met je mee over het arbeidscontract dat het beste bij je huidige levensfase past. We zijn betrokken bij elkaar.

Onze levendige personeelsvereniging organiseert de leuke uitjes, activiteiten en jubilea en houdt uiteraard alle belangrijke gebeurtenissen in het vizier. Denk bijvoorbeeld aan verjaardagen, verhuizingen, bruiloften of de geboorte van een baby. Persoonlijke mijlpalen verdienen extra aandacht en moeten worden gevierd.

Carrière en Ontwikkeling bij Goudstikker-de Vries

Wij bieden je vanaf dag één volop de ruimte voor jouw ontplooiing binnen Goudstikker-de Vries, waarbij je uitstekend wordt begeleid. Aan de ontwikkeling en opleiding van onze medewerkers besteden wij ruim aandacht om de kwaliteit van ons werk te blijven waarborgen.
Middels een training, cursus of een opleiding werken we hieraan. Dit maakt het mogelijk om je continu te verdiepen in je vakgebied, jezelf te ontwikkelen en aan je doorgroeimogelijkheden te werken. Ongeachte je kennis- of ervaringsniveau.
Met ons Young-Professionals Programma bieden wij nog een extra intern opleidingsprogramma middels informatieve lunchlezingen, het delen van kennis en ervaringen of het bezoeken van een bouwlocatie.
Samen ontdekken wij waar jij goed in bent en wat jij leuk vindt om te doen. Een langdurige en prettige arbeidsrelatie ontstaat door jou het werk te laten doen dat het beste bij jou past.

 

 

Stages en afstuderen op eigen risico*!

Goudstikker-de Vries heeft jaarlijks volop mogelijkheden voor stagiaires en afstudeerders.

Tijdens een stage verricht je onder begeleiding de dagelijks voorkomende werkzaamheden van een modelleur of een constructeur. Wij bieden mogelijkheden voor alle opleidingsniveaus op het gebied van bouwtechniek.

Voor een afstudeer- of onderzoeksopdracht is het belangrijk dat je een concrete en goed onderbouwde onderzoeksvraag definieert die relevant is voor jouw studie én voor onze organisatie.
Voor alle stages en afstudeeropdrachten geldt een vergoeding conform de stageregeling van de Bouw.
*Wij waarschuwen studenten voor het gevaar Goudstikker-de Vries niet meer te willen verlaten.

 

Vertrouwen

Bij Goudstikker-de Vries genieten wij het vertrouwen van onze trouwe opdrachtgevers, relaties en vaste partners. Al 67 jaar weten zij ons te vinden.

Interne werkgroepen

Onze interne werkgroepen maken telkens weer de verdiepingsslag naar nieuw materialen, software en technische ontwikkelingen.

 

Meerdere kantoren

Met 5 kantoren zijn we landelijk vertegenwoordigd, wij geloven in regionaal ondernemen, dichtbij onze collega’s en vaste opdrachtgevers en relaties. Geen uren reistijd, maar bij jou om de hoek.

Wij lopen voorop

We houden de belangrijkste bouwkundige en technologische ontwikkelingen scherp in de gaten en maken gebruik van de modernste rekensoftware en tekenprogramma’s.

 

Werk en privé

Ons werk is geweldig, maar we houden ook van vakantie. Een ruim aantal vakantiedagen en overwerken doen we zo min mogelijk.

Werktijden en Flexibiliteit

Fulltime, parttime of thuiswerken, dit is mogelijk bij ons. We houden rekening met jouw wensen en kijken samen wat het beste bij jouw persoonlijke wensen past.

 

Goede werksfeer

Bij Goudstikker-de Vries kennen we een prettige en informele werksfeer met weinig hiërarchie. Gezelligheid vinden we belangrijk, daarom lunchen we graag samen of maken een wandeling.

Hoe wij succes vieren

Een gezamenlijke koffie-meeting in de ochtend, jaarlijkse kantoor en bedrijfsuitjes mét partner en regelmatig een groter feest. Als onderdeel van een succesvol team deel je mee in de winst van de onderneming.